Algemene informatie

Remedial teaching voor middelbare scholieren van alle schoolniveaus van klas 1 t/m 6. Ook MBO- en HBO-studenten zijn van harte welkom. Je hoeft niet per se dyslexie te hebben. Alle leerlingen met taalproblemen zijn welkom.

Expertises:

Begeleiding en ondersteuning bij het leren omgaan met dyslexie, aanpak en planning huiswerk, aanbieden van leer- en leesstrategieën en begeleiden van sociaal-emotionele aspecten, hulp bij faalangst.

In mijn praktijk behandel ik inmiddels met veel plezier ook basisscholieren. Citotraining en training in overgang van groep 8 naar middelbare school en wat je dan al moet kunnen en kennen behoren tot de mogelijkheden van begeleiding.

Examentraining: 

In de periode van de eindexamens bied ik eindexamentraining aan voor alle talen in de vorm van hulp bij tekstverklaren, tekststrategieën en leesstrategieën aanleren en oefenen. Dit geldt weer voor leerlingen van alle niveaus. Behalve de talen bieden we tijdens deze periode eindexamentraining voor alle vakken aan via mijn huiswerkinstituut Scoren kun je leren. www.scorenkunjeleren.nl . Kijk daar eens op voor de mogelijkheden en de vorm waarop dat geboden wordt.

In de zomervakantie is de zomerschool geopend ook voor alle leerlingen en studenten om intensief te werken aan grammatica van de talen Engels, Frans, Nederlands en Duits , studievaardigheden, tekstverklaren en al wat op het gebied van leren belangrijk is.

In overleg kunnen we een persoonsgebonden traject/training opstellen.

Zomerschool: 

In de zomervakantie is de zomerschool geopend ook voor alle leerlingen en studenten om intensief te werken aan grammatica , studievaardigheden, tekstverklaren en al wat op het gebied van leren belangrijk is.

Specialisatie: 

Engels, Frans, Duits, Nederlands en de studievaardigheden verbeteren.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Contactgegevens

Saksenstraat 13
5037KC Tilburg
T 06-1345 7772
E rtsylvie@gmail.com
KvK 17247031

Sylvie Willekens RT en Huiswerkbegeleiding

Professioneel, intensief & betrokken . Super enthousiast

Volg ons