Over mij

Graag stel ik me aan u voor:

Mijn naam is Sylvie Willekens. Ruim 21 jaar heb ik gewerkt op een prachtige middelbare school als docente Frans en Nederlands. Vanaf 1 september 2011 werk ik als zelfstandig ondernemer in mijn eigen praktijk RTSylvie geheten. Ik heb deze stap gezet omdat ik toe was aan een volgende stap en omdat ik erg begaan ben met leerlingen die het moeilijk hebben op leergebied op welk vlak dan ook en daar wilde ik me graag extra voor gaan in zetten. In 2005 had ik een opleiding tot remedial teacher gevolgd en hierin me sindsdien al volop bekwaamd dus deze stap was een logisch gevolg.

In 2009 heb ik met een collega een huiswerkinstituut voor middelbare scholieren opgezet genaamd Scoren kun je leren, dus ik was al wat gewend aan het ondernemen en zelfstandig opereren. Wat een hele uitdaging leek, is uitgegroeid tot een mooie werkelijkheid.

Het werken met kinderen/leerlingen ligt mij nauw aan het hart. Ieder kind / leerling verdient het om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen en soms heeft een kind /leerling daar extra begeleiding bij nodig. De negatieve spiraal doorbreken , het op doen van succeservaringen en het vergroten van zelfvertrouwen is van groot belang. 

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Contactgegevens

Saksenstraat 13
5037KC Tilburg
T 06-1345 7772
E rtsylvie@gmail.com
KvK 17247031

Sylvie Willekens RT en Huiswerkbegeleiding

Professioneel, intensief & betrokken . Super enthousiast

Volg ons